Záhada rozluštěna! Kam se poděl Pomeje? Byl na další operaci!

Pomeje, Jiří 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 14:46 | Aktualizováno: 29. března 2018 16:24

Jiří Pomeje je šťastný. Kvůli rakovinovému onemocnění musel podstoupit náročný zákrok. Při něm mu byl odebrán hrtan a herec tak přišel o svůj jedinečný hlas. Nedávno pro něj svitla naděje v podobě implantátu hlasivek. Herec se nyní už zotavuje z operace a těší se na pokroky, které bude díky rehabilitačnímu cvičení dělat.

Podle informací Blesku je nyní herec doma a zotavuje se po náročné operaci. Je však šťastný, protože teď pro něj existuje naděje na znovuzískání svého hlasu. Před nedávnem jsme vás informovali, že se Pomeje nedostavil na kontrolu před operací. Tehdy si doktor vůbec nemohla vysvětlit, proč tomu tak bylo a stále je to pro všechny záhadou. 

Před zákrokem se ještě viděl se svými přáteli a všem se zdálo, že se cítí dobře. „Před tím jsme se asi dvakrát viděli. Se starou partou Walda Gangu jsme vyrazili na výlet do přírody. Tam se samozřejmě neabstinovalo a bylo veselo. I Jirkovi bylo, myslím, fajn,“ uvedl Blesku hercův blízký přítel producent Pavel Pásek.

Složitá byla ovšem komunikace mezi nimi, protože Jiří nemluvil. „Jenže Jirka chtěl, abych mu odezíral ze rtů, a to mi fakt nešlo, takže já mluvil a on musel psát,“ sdělil Pásek, který je pro herce velkou oporou. Věří, že to herec dokáže a získá zpět svůj hlas, aby se mohl s kamarády zase normálně pobavit a zasmát.

Producent má také pro něj již přichystanou roli. Měl by si zahrát v televizním seriálu Kameňák. „Musím s ním ještě prodiskutovat, koho bude hrát. Rád bych, aby mu scenárista napsal roli na tělo. Točit začínáme v červnu!“ sdělil Pásek, který je producentem všech filmů Kameňák. 

Herec Jiří Pomeje prodělal rakovinové onemocnění a musel postoupit zákrok, při něm mu byl vyoperován hrtan a herec tak přišel o svůj jedinečný hlas. Nyní ale svitla naděje na znovuzískání hlasu v podobě implantátu, po kterém, při správném rehabilitačním cvičení, může znovu mluvit.

Všichni věří, že jeho s jeho odhodláním a chutí do života vše zvládne a bude se moci opět věnovat své profesi. Manželka Andrea Pomeje je mu velkou oporou a stojí při něm v dobrém i zlém, přesně, jak mu slíbila u oltáře.

Témata: Jiří Pomeje