Upřímná zpověď: Martin Zounar přiznal, že skončil v rukou lékaře!

Martin Zounar u lékaře.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. března 2021 15:37

Hvězda Ordinace Martin Zounar vyhledal lékaře. Podle svých slov si totiž uvědomil, že to už takhle nejde.

"Vážení a milí, tento týden jsem udělal jeden důležitý krok. Poprvé v životě jsem kvůli své obezitě navštívil specializovaného lékaře. A musím říct, že nechápu, proč jsem to neudělal dřív. Vím, jsem teprve na začátku a bude to určitě běh na dlouhou trať, ale už teď z toho mám dobrý pocit," napsal na Instagramu.

"Pan doktor si během návštěvy nejen vyposlechl mé životní pohybové a hubnoucí story, ale aby získal maximum informací o mém zdravotním stavu udělal mi další vyšetření včetně změření tlaku a odběru krve. Co mě překvapilo bylo propojení mých chytrých hodinek s jejich systémem. Jednoduše tak bude mít pan doktor k dispozici maximum informací do mé další návštěvy a já si nemusím vše pamatovat a složitě zapisovat," dodal.

Později přiznal, že jeho první návštěva u obezitologa byla plná vyšetření, aby si doktor udělal přesný obrázek o jeho aktuálním zdravotním stavu a mohl podle toho nastavit léčbu.

"Mimo jiné mi změřil i podíl vody, tuku a svalů v těle. Zároveň jsem dostal doporučení k návštěvě spánkové kliniky. Evidentně mě má kila navíc nenechají dobře spát a tělo pak během dne nemá dostatek energie. Nikdy by mě nenapadlo tyhle dvě věci spojovat a jsem opravdu rád, že jsem se svěřil do rukou spec. lékaře, který se na má kila kouká ze všech stránek lidského bytí. Určitě dám vědět, co se bude dít dál," pochvaluje si.

Témata: lékaři Martin Zounar