Známý zpěvák si stěžuje na Alenu Schillerovou: Tohle se mu opravdu nelíbí!

Bohouš Josef a Petr Bende

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. března 2021 12:48

Zpěvák Bohouš Josef (59) není spokojený s tím, jak pracuje česká vláda: Na paškál si vzal šéfku státní kasy Alenu Schillerovou. Tvrdí totiž, že si na každé fotce ze Sněmovny hraje s mobilem, místo aby poslouchala, o čem se právě jedná!

Bohouš Josef na facebooku sdílel fotografii z Poslanecké sněmovny. Zachycuje premiéra Andreje Babiše a vicepremiéra Jana Hamáčka. Za nimi sedí ministryně financí Alena Schillerová s telefonem v ruce.

„Kdykoli vidím ministryni financí Alenu Schillerovou v Poslanecké sněmovně, je zaneprázdněná surfováním na svém mobilním telefonu,“ postěžoval si zpěvák na sociálních sítích.

„Chápu, že většina interpelací je naprosto nezáživných a nudných, ale nedokážu si představit, že by všichni lidé ve svém zaměstnání dělali to samé jako naše ministryně, která je navíc naše zaměstnankyně,“ zlobí se Bohouš Josef.

K politice se zpěvák a zakladatel skupiny Burma Jones vyjadřuje často. Patří těm, kteří zlehčují současnou koronavirovou situaci. „Proč se vláda, parlament a senát netestují 2x do týdne? Covidu se totiž nebojí, protože je to uměle a mediálně vytvořený strach, který z lidí dělá poslušné a slepé ovce!!!“ tvrdil nedávno na facebooku.

V polovině února navíc Bohouš Josef kritizoval i hejtmany. Označil je za „kolaboranty“, protože vládu požádali o vyhlášení nouzového stavu na dalších 14 dní. 

Témata: Bohouš Josef (zpěvák) Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2) Alena Schillerová