Míša Tomešová: Nečekané komplikace po operaci! Radí nic nepodcenit!

Míša Tomešová skončila v nemocnici. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2021 15:38

Nemocnice jsou momentálně vytížené především kvůli koronaviru, nadále tam ale musí řešit i jiné akutní zdravotní problémy. Nedávno jeden postihl Michaelu Tomešovou, která už se nyní dává dohromady doma.

Michaela Tomešová skončila v pražské vinohradské nemocnici kvůli akutnímu zánětu slepého střeva. Původně chtěla bolesti břicha přečkat, aby v této těžké době nezabírala místo v sanitce někomu, kdo to opravdu potřebuje. Ukázalo se však, že takovou pacientkou je ona sama.

Po operaci byla pochopitelně propuštěna domů, kde po pár dnech zjistila, že není tak úplně zdravá. I známou herečku totiž doběhl největší strašák současnosti.

Přiznala to, když se ve čtvrtek ozvala na instagramu svým fanouškům. „Hromadí se tady dotazy, jak si vedu po operaci slepáku. Tak rekonvalescence jako taková probíhá dobře,“ napsala na úvod.

„Kdybych si přímo z nemocnice neodnesla danajský dar. Koronavirus,“ uvedla Tomešová vzápětí. Podle všeho u ní ale choroba nemá závažnější průběh. „Nepodceňujte to, fakt to není prdel,“ dodala.

Témata: Míša Tomešová