Diana Kobzanová se vrátila ke kritice slavných: Tohle já nemám zapotřebí!

Diana Kobzanová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2021 14:14

Diana Kobzanová se pořádně pustila do slavných osobností, které denně referují o tom, jak tráví dovolenou v zahraničí, zatímco v Česku někteří lidé strádají. Ve čtvrtek si neodpustila ještě pár dalších poznámek k tématu.

Diana Kobzanová sice nejprve napsala, že se v tom už nehodlá babrat, ale nakonec tak stejně učinila. „Doufala jsem, že poslední příspěvek jsem napsala srozumitelně, protože rozhodně nechci lidi proti sobě štvát,“ vysvětlila na úvod.

Záměrem modelky bylo „štípnout do zadku“ ty, kterých se to týká, přičemž zopakovala, že nemá problém s tím, aby lidé při dodržování pravidel cestovali po světě. Slavní by však dle jejího názoru měli prokázat jistou sociální inteligenci.

„Jedna kamarádka měla argument, že spousta lidí se instagramem živí, takže sdílení je pro ně vlastně práce. Já říkám, že právě proto by bylo fajn v týhle době trošku šlápnout na brzdu a mít větší ohled na lidi, díky kterým na ty dovolený jezdíte,“ vzkázala.

Kobzanová také odpověděla na reakce, že sama žije na Floridě a válí se tam u moře. „Ano, poslední rok žiju na pláži, ale nemám potřebu to každý den všem cpát a nonstop hlásit polohu,“ dodala s tím, že její kritický příspěvek adresovaný celebritám měl nejvíc lajků a komentářů ze všech, které kdy zveřejnila.

Témata: Diana Kobzanová