Martin Zounar jde do sebe: Přiznal si vážný problém, už navštívil lékaře!

Martin Zounar u lékaře. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2021 11:25

Doktora si v televizním seriálu zahrál, teď se Martin Zounar rozhodl jednoho opravdového navštívit. Na vině je obezita, se kterou chce známý herec zabojovat. Co se dozvěděl na úvod?

Martin Zounar si podle všeho přiznal jeden problém a rozhodl se jej řešit s odborníky, což oznámil svým fanouškům na sociální síti. „Poprvé v životě jsem kvůli své obezitě navštívil specializovaného lékaře. A musím říct, že nechápu, proč jsem to neudělal dřív,“ svěřil se na instagramu.

„Vím, jsem teprve na začátku a bude to určitě běh na dlouhou trať, ale už teď z toho mám dobrý pocit,“ přiznala hvězda Ordinace v růžové zahradě. Doktorovi prý povyprávěl o svých předchozích pokusech zhubnout.

Známý herec musel podstoupit řadu vyšetření. Lékař mu odebral krev, změřil tlak či podíl vody, tuku a svalů v těle. Také mu doporučil, aby navštívil spánkovou kliniku.

„Evidentně mě má kila navíc nenechají dobře spát a tělo pak během dne nemá dostatek energie. Nikdy by mě nenapadlo tyhle dvě věci spojovat a jsem opravdu rád, že jsem se svěřil do rukou specializovaného lékaře, který se na má kila kouká ze všech stránek lidského bytí,“ dodal Zounar.

Témata: Martin Zounar