Prezident Miloš Zeman a Daniel Hůlka se uvidí opět osobně! Co spolu chystají tentokrát?

Daniel Hůlka 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

29. března 2018 9:37 | Aktualizováno: 29. března 2018 14:11

Daniel Hůlka se stal nedávno tatínkem a je velmi šťastný. Je také blízkým přítelem prezidenta České republiky Miloše Zemana a chce mu představit i svoji rodinu, na kterou je právem hrdý. Nyní zveřejnil plány, jak se seznámení uskuteční.

Daniel Hůlka je nyní hrdým otcem. Svoji dceru Rozárku, chce představit veřejnosti a také prezidentovi. Na oslavu svých padesátých narozenin pořádá velký koncert a právě tam se chce pochlubit s rodinou a pozval i Zemana, který slíbil, že se dostaví.

„Moje rodina tam má rezervovanou celou lóži. Tam bude Barborka moct i v klidu kojit,“ sdělil deníku Blesk své plány. Oslava se má konat 13. června v pražské Lucerně. Rozárce tedy budou tři měsíce a už bude osobně znát prezidenta České republiky.

Hůlka na své oslavě narozenin bude zpívat své největší hity s novou skupinou Profesoři a já. Pozval mnoho významných hostů, například skladatele a zpěváka Michala Davida, který bude také účinkoval. Miloše Zeman svoji účast na velkolepém koncertě již potvrdil a my se budeme těšit na významnou událost. Daniel je jeho velkým příznivcem a podporoval ho i v nedávných volbách, považuje tedy za obrovskou čest seznámit s ním i zbytek svých nejbližších.

Témata: Daniel Hůlka Michal David Miloš Zeman