Krainová vrací úder: Kritikům poslala z Karibiku další vzkaz!

Simona Krainová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2021 9:55 | Aktualizováno: 12. března 2021 22:06

Simona Krainová je některým lidem trnem v oku od chvíle, co se během dovolené v Karibiku rozhodla vyjádřit sounáležitost s těmi, kdo v Česku musí dodržovat přísná opatření. Jenže se to opakovaně otáčí proti ní.

Simona Krainová nedávno notně přestřelila, když z dovolené v Karibiku vzkázala „uzavřeným“ Čechům, že je s nimi. Následně sice přiznala chybu, ale zároveň dál cosi vyčítala i svým kritikům.

„Přehnala jsem volbu slov a vy jste zvolili špatný úhel pohledu,“ napsala na instagramu. Jenže kritické jsou k jejímu počínání i některé celebrity, které to daly na sociálních sítích jasně najevo. Modelka ale nedá kůži lacino.

Nejnověji vyjádřila svůj postoj citátem Boba Marleyho. „Kdo jsi, že soudíš život, jaký žiju? Nejsem perfektní a nemusím být. Než na mě začneš ukazovat prsty, ujisti se, že máš čisté ruce,“ píše se v něm.

Konkrétně to byla Diana Kobzanová, která vyčinila těm, kdo na sítích sdílejí, jak si „máchají zadky v moři a žerou krevety“. „Je opravdu nutný těm, co se brodí po krk v problémech ještě nakládat? Prosím vás, jsou lidi, který regulérně dneska neví, co budou v pátek jíst. Buďte aspoň trochu soudný,“ vzkázala.

Témata: Simona Krainová