Tomáš Řepka a Vlaďka Erbová před soudem! Kdo odešel jako vítěz?

Drsňák Tomáš Řepka 14

Autor: Hrušková, stars24.cz

28. března 2018 15:25

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka mají od svého rozvodu bouřlivý vztah plný obviňování a také sporů. Dnes proběhl soud, který rozhodoval o styku bývalého fotbalisty s jeho synem a také o výši výživného. Tomáš měl velkou radost, jak to celé dopadlo.

Bývalá modelka Erbová a její bývalý manžel Tomáš Řepka spolu vedou nekončící boje. Nejhlavnějším důvodem je syn Marcus, který svého tatínka neviděl už dlouhou dobu. Dnes proběhl soud, který měl rozhodnout o styku otce se synem a také o výši výživného, které má na dítě platit Vlaďce.

„Od soudu odjíždím s dobrým pocitem. Divadlo a pozornost, které vyhovují protistraně a evidentně se jí po tom hodně stýská, když má potřebu se neustále předvádět novinářům, nepotřebuji. Takže se vyjádřím jen pro eXtra.cz. S průběhem jsme s mou právní zástupkyní spokojeni. Jsem rád, že kolizní opatrovnice sdělila soudu při jednání, že můj syn se mnou chce být a má mě rád. Tak doufám, že ho všichni s Kačkou a Claudinkou brzy uvidíme,“ sdělil radostně deníku Extra.cz.

V celé kauze mezi nimi tedy nastal výrazný posun a vypadá to, že by Tomáš Řepka mohl svého syna vídat pravidelně, tak jak si to přál. Uvidíme časem, jak dopadne rozuzlení dalších sporů, které mezi sebou mají. Tomáš je teď stíhám policií za údajné zveřejnění erotických inzerátů jeho bývalé ženy. Ty měl spolu se svojí současnou přítelkyní zaplatit na dovolené v Lucembursku. 

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka Kateřina Kristelová