Budu hledat chyby a najdu je, varuje Burešová slavné! Nepřijde o kamarády?

Eva Burešová s dalšími členy poroty. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2021 19:49

Eva Burešová a Marek Lambora tvoří nerozlučnou ústřední dvojici v populárním seriálu Slunečná, brzy je však televizní diváci uvidí i v jiném pořadu na konkurenční stanici. Herečka o tom prozradila více.

Eva Burešová a Marek Lambora vedle sebe usednou v porotě show Tvoje tvář má známý hlas. V případě herce se přitom spekulovalo i o účasti v taneční soutěži celebrit StarDance, on to však popřel.

Burešová se tak může těšit na jejich další spolupráci. „Tak už to konečně víte i vy. Točíme pro vás další řadu zábavného pořadu Tvoje tvář má známy hlas. Tentokrát s těmi nejlepšími z nejlepších,“ oznámila fanouškům na instagramu.

Hvězda Slunečné dala jasně najevo, že už natáčení opravdu vyhlíží. „Strašně moc se z toho těším, naši umělci každý týden na obrazovkách, kultura, zábava - to mi opravdu chybělo,“ konstatovala.

„Tentokrát však budeme jako porota mnohem přísnější. Ale víte, co vám řeknu? Je to pekelně těžké hledat chyby na tolik talentovaných umělcích. Ale přece jenom se občas něco najde,“ varovala Burešová všechny soutěžící. Tak jen aby nebyla tak přísná, že přijde o kamarády z řad slavných osobností.

Témata: Eva Burešová