Šokovaná Kamila Nývltová vzkazuje Čechům: Jste normální? Někdy se stydím za to, kde žiju!

Kamila Nývltová napekla dobroty pro trutnovské zdravotníky 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. března 2021 18:30 | Aktualizováno: 12. března 2021 22:00

Každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. Tohle pořekadlo pěkně sedí na zpěvačku Kamilu Nývltovou (31). Aby ocenila zdravotníky v regionu, kde žije, napekla jim hromadu sladkých dobrot, Jenže některé reakce na její dobrý skutek na sociálních sítích ji opravdu nemile překvapily!

Zpěvačka Kamila Nývlotová se sice nemůže věnovat koncertování, doma ale rozhodně nezahálí. Jak dokázala, rozhodně by se uživila i jako cukrářka nebo pekařka! Na instagramu má dokonce speciálně založený profil, na kterém své výtvory ukazuje a k některým přidává i recept. Za sebou už má nejen cukroví, ale i zákusky a dokonce i narozeninové a svatební dorty!

Teď zpěvačka napekla několik krabic sladkých pochoutek a u příležitosti Mezinárodního dne žen je osobně odvezla sestřičkám do trutnovské nemocnice. „Aspoň malá pomoc a pozornost za to, co pro všechny dělají. Děkuji Vám z celého srdce,“ napsala na sociálních sítích.

„300 kousků putovalo do Trutnova na covid oddělení na ARO a tři lůžková oddělení založená pro covid. I když teď tam mají všichni jiné starosti, budu šťastná, když aspoň na minutu zapomenou na ty všechny starosti a jeden sladký kousek jim dodá malou dávku energie, kterou pořád tak potřebují,“ okomentovala pak zpěvačka fotku, na níž své dezerty pyšně ukazuje.

Její gesto fanoušky nadchlo a pod příspěvkem se objevila řada pochvalných komentářů. A to Kamilu samozřejmě dojalo. „Tyjooo, já Vám tak děkuji za tak krásné zprávy. Já jsem tohle ani nečekala, jen jsem něco málo upekla a věřte, že kdybych mohla, tak pomůžu všem, nebo takhle, aspoň jim vytvořím třeba na chvilku kousek úsměvu,“ vzkázala všem Nývltová.

Jenže vzápětí se objevily i kritické komentáře, podle kterých to vše zpěvačka nedělala jen z dobroty srdce! Navíc si zřejmě někteří kritici myslí, že by si to zasloužil i někdo jiný než zdravotníci. A to se Nývltové samozřejmě hodně dotklo! „Tak Vám tady ukážu těch několik zákusků, na kterých jsem se šla tedy do nemocnice zviditelnit, protože o to mi jenom šlo. Nemluvím o tom, že jsem zapomněla na hasiče, pohřebáře, prodavačky, maminky s dětma a lidi, kteří by to potřebovali mnohem více, než sestry a lékaři z nemocnic,“ zareagovala ironicky na uštěpačné poznámky Kamila.

Tím ale jen začala. „Co jsou lidi schopni psát, mě někdy až děsí, a stydím se někdy za to, kde to vlastně žiju. Byla jsem vychovávaná tak, abych se ke všem chovala vstřícně, hezky, s pochopením, nad nikým se nepovyšovala a dělala všechno nezištně a s dobrým srdcem,“ vzkázala Nývltová.

„Hanba by mě fackovala, kdybych se šla vyfotit, ještě k tomu do nemocnice, ještě k tomu kde leží můj zvukař Ivan, který je na tom opravdu vážně, a vím že se o něj starají ve dne v noci a stoupla si tam a čekala na svoje zviditelnění. Ty v**e, tak jste opravdu normální?“ kroutí nevěřícně hlavou.

Sama přiznává, že běžně se nad podobnými komentáři nepozastavuje, teď ale udělala výjimku. „Tohle mě tentokrát dost zamrzelo, že jsou někteří lidé opravdu tak hloupí a dokážou ze sebe vypustit takové věty. No já si především myslím, že bysme se každý měl zamyslet nad svým životem, zamést si pořádně před sebou, a místo toho, aby někdo pořád mluvil a jenom naříkal, nadával a seděl doma na prdeli, tak by měl možná taky něco dělat,“ radí svým kritikům zpěvačka.

Zdravotníci si podle ní ocenění skutečně zaslouží. „Já viděla ty unavené a zoufalé oči sester a zdravotníků v nemocnici i přes roušky... možná se do nich někdy občas koukněte...“ dodává na závěr zpěvačka.

Témata: Kamila Nývltová