Nevěřím jí ani slovo! Meghan stála moderátora místo, sama si prý stěžovala!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2021 15:41

Rozruch kolem interview s Harrym a Meghan trvá dál. Ve Velké Británii stály komentáře na její adresu místo slavného moderátora, na kterého si údajně měla stěžovat i sama vévodkyně.

Piers Morgan patřil ke stálým kritikům páru, především pak samotné Meghan. Pustil se do ní i po odvysílání nejnovějšího interview s Oprah Winfreyovou, kde manželka prince Harryho promluvila o náznacích rasismu v královské rodině i sebevražedných úvahách.

Morgan se nechal v ranním vysílání ITV slyšet, že jí nevěří ani slovo. Vedení stanice na něj následně mělo přijít přes 40 tisíc stížností. A jak zjistil britský deník Daily Mail, stěžovat si měla i sama vévodkyně.

Meghan prý kontaktovala vedení stanice s tím, že Morganovy komentáře mohly zasáhnout lidi, kteří bojují s vlastními psychickými problémy. Moderátorovi mělo být následně řečeno, ať se omluví. On to odmítl a raději v televizi ze dne na den skončil.

Morgan dal dnes ráno opět najevo, že vyřčených slov nelituje. „V pondělí jsem řekl, že nevěřím Meghan, co řekla v interview s Oprah. Měl jsem čas o tom přemýšlet, a nevěřím jí stále,“ napsal na twitteru a naznačil, že svoboda slova je pro něj to úplně nejdůležitější.

Témata: Meghan Markle