Karel Gott (†80): Dědictví stále není vyřešeno! Miliony korun leží ladem!

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2021 11:11 | Aktualizováno: 10. března 2021 22:00

Když Karel Gott na podzim předloňského roku odešel na věčnost, zůstaly tu po něm vdova Ivana se dvěma manželskými dcerami a další dvě dcery Dominika a Lucie z milostných avantýr zpěváka. Všechny tyto dámy nyní netrpělivě čekají na jednu věc.

Je to už téměř rok a půl, co Karel Gott (†80) zemřel, jenže stále se ještě řeší některé otázky dědictví. Nejspíš každému je jasné, že vzhledem k dlouholetému úspěchu zpěváka tady jde o miliony korun.

Jak ale v tomto týdnu s odkazem na deník Blesk uvedl slovenský server cas.sk, definitivní rozhodnutí, komu dědictví připadne, ještě není známo. Ví se však, na čem to celé momentálně vázne.

Naposledy se několik měsíců čekalo na dokumentaci k tantiémám, které zpěvákovi chodili a stále chodí ze zahraničí. Spis měl k soudu dorazit až 15. ledna letošního roku.

Mistr už podle zjištění deníku posmrtně vydělal pozůstalým zhruba 370 tisíc eur, což dělá v přepočtu 9,7 milionu korun. Peníze zatím čekají na přerozdělení na transparentním účtu, jedná se o nezdaněnou částku.

Témata: Karel Gott