Lambora ve StarDance? Vše je jinak, herec kývl na jinou lukrativní nabídku!

Marek Lambora 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2021 10:30

Nově se v posledních letech alespoň trochu podařilo konkurovat StarDance se svou show Tvoje tvář má známý hlas. V souvislosti s oběma soutěžemi se v posledních dnech objevily informace o účasti jedné známé osobnosti. Kde ji nakonec uvidíme?

Konkrétně jde o Marka Lamboru, o němž se v médiích objevily zvěsti, že na podzim bude soutěžit o titul krále tanečního parketu na obrazovkách veřejnoprávní televize. Jenže tahle legenda dlouho nevydržela.

„Prosím vás, toto nevím, kde se vzalo. Žádná nabídka nepřišla. Nic v řešení není. Třeba někdy ano, ale teď ne,“ uvedl na instagramu oblíbený herec, který naopak zakotvil v porotě připravované řady Tváře plné šampionů.

Na svou roli už se připravuje, i když mu některé věci dělají potíže. „Co je tedy nejhorší, je bodování, je to opravdu hrůza, každý porotce by všem chtěl dát nejvyšší počet bodů, ale to bohužel nejde,“ řekl televizi Nova.

Lambora podle svých slov rád vzpomíná na své účinkování ve Tváři, tentokrát už ale na pódiu křepčit nechtěl. „Už by mě nikdo na jeviště nedostal, fakt si neumím představit, že bych tam teď šel a začal zpívat,“ dodal.

Témata: Marek Lambora Tvoje tvář má známý hlas