Marek Lambora ve StarDance? Zaskočená hvězda Slunečné promluvila!

Marek Lambora 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2021 13:35

V taneční soutěži StarDance už v minulosti kralovalo několik herců nebo hereček, dá se očekávat, že i tentokrát v sestavě najdeme někoho, koho známe z filmu, televize či divadla. Kdo by to tak mohl být?

StarDance podle všeho na podzim čeká už jedenáctá řada, o které toho zatím příliš nevíme. Televizní diváci přitom mají rádi spekulace o možných účastnících. Server extra.cz přišel se zaručenou informací, že jedním z nich bude Marek Lambora.

Jak je známo, sympatický mladý herec je v současnosti především tváří televize Prima, kde hraje hlavní mužskou roli v populárním seriálu Slunečná. Jenže taneční klání celebrit běží na České televize. Už to se zdá být tak trochu na překážku.

Není tedy divu, že Lambora na zvěsti zveřejněné v médiích zareagoval prostřednictvím svého instagramového profilu. „Prosím vás, toto nevím, kde se vzalo. Žádná nabídka nepřišla. Nic v řešení není,“ napsal.

Lambora ale nechtěl své fanoušky zklamat úplně, proto dodal ještě pár slov. „Třeba někdy ano, ale teď ne,“ uzavřel svůj příspěvek.

Témata: Marek Lambora StarDance