Anna Slováčková: Já a tahle činnost v minulosti? Dala bych si facku!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2021 16:16 | Aktualizováno: 9. března 2021 21:37

Anička Slováčková se v době koronavirové pandemie nemůže věnovat své profesi v takovém rozsahu, jak byla zvyklá. Není to ale jediná činnost, pro kterou to platí. Co si herečka a zpěvačka při pohledu zpátky v čase vyčítá?

Cestování a turistice v současnosti opravdu není přáno, platí to dokonce i pro případ, že chcete vycestovat jen z vlastního okresu. Všichni ale doufají, že se časem všechno vrátí do starých kolejí.

Věří tomu také Anička Slováčková. „Jak si těch dovolených budeme teď ještě víc vážit a užívat si je totál naplno, co?“ napsala na instagramu s tím, že osvobozující bude už jen cesta z Prahy do Ostravy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Sympatická herečka a zpěvačka pak vytáhla archivní fotografii z dovolené u moře, na kterou zavzpomínala. „Vždycky jsem říkala - nemůžu si dovolit někam jet, mám moc práce a nemám na to čas,“ prozradila na sebe.

„Tak příště, až tohle řeknu a bude ta možnost vyjet svobodně kamkoliv, tak si dám rovnou facku (ideálně u stěny, ať si dám rovnou i druhou). Jak mi to chybí,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková