David Stypka (†41): Dobré zprávy! Chvíle zesnulého písničkáře ještě přijdou!

David Stypka 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2021 11:11

Naživo už jej fanoušci zpívat neuvidí, přesto zesnulý písničkář David Stypka ještě neřekl poslední slovo. Kolegové z kapely prozradili, jaké jsou jejich plány s hudbou, kterou složil ještě před svým odchodem.

Ve středu to budou dva měsíce, co po dlouhém boji s nemocí zemřel David Stypka (†41). Cenou Anděl ověnčený hudebník však stihl ještě před svým odchodem udělat spoustu práce na nové desce. Fanoušci se tak mohou těšit na další procítěné písničky.

Autor facebookového příspěvku z minulého týdne „se zalepeným okem“ naservíroval lidem dvě dobré zprávy. Vyšel duet Stypky s talentovanou Kateřinou Marií Tichou, to ale není všechno.

„V pořadí třetí deska s názvem Dýchej bude a my už vám to můžeme říct,“ uvedli jeho spoluhráči s tím, že v posledních dnech kompletovali střípky desky, aby toho měli co nejvíce pohromadě.

„Až to situace dovolí, nahrajeme basu, vokály a všecko to, co písničkám pomůže vyrůst, zmixujeme, zmástrujeme a půjdeme do lisu. Před námi je ještě dlouhý proces, ale pevně věřím, že se na podzim všichni dočkáme a my se konečně oholíme. Držte nám palce,“ dodali.

Témata: David Stypka