De*ilní hovada, haj*lové, zvratky, zlatokopko... Brožová promluvila o palčivém tématu, Češi ji za to pořádně zpráskali!

Kateřina Brožová 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. března 2018 9:47

Česká herečka, zpěvačka a moderátorka Kateřina Brožová schytala tvrdou kritiku za svoje příspěvky na sociálních sítích. Partnerka majitele a šéfa TV Barrandov Jaromíra Soukupa kritizovala účastníky nedávných demonstrací. Naznačila, že šíří zlo a agresi. Češi jí to ale za její slova pořádně spočítali.

„Dnes jsem poprvé jela pendolinem /do Ostravy a zpět/ a bylo to fajn. Uvítání sklenkou Bohemky, čisto, teplo, klid..dívala jsem se cestou na naši krásnou, jarem probouzející se českou krajinu a bylo mi hezky..../nebylo by lepší být k sobě vlídní a na všem se domluvit než demonstrovat a šířit zlo a agresi..?/,“ posteskla si na svém oficiálním facebookovém profilu Brožová.

„Mimochodem nejpracovitější tvor je asi krtek..ty tisíce hromádek po loukách jsou neuvěřitelné..jde si slepě za svým to roztomilé zvířátko tak nějak bez ohledu na své okolí..koho mi to připomíná...“ dodala známá česká herečka a moderátorka.

Lidé začali její status i fotku pod ním ihned velmi ostře kritizovat. „Tak to je solidní bizár. A to jste jela poprvé Pendolinem nebo vlakem?“ zajímalo jednoho z uživatelů. „Poprve pendolinem, micinko,“ vukázala mu Brožová.

Řadu diskutujících upoutala především slova o demonstracích. „Dobrý den, v '89 měli být taky všichni k sobě vlídní, místo aby demonstracemi šířili zlo? Děkuji a hezký den,“ ironicky se ptali Češi. „Chcete 89 srovnávat s dneškem? Přeskočilo vám? Chlapečku?“ divila se herečka.

„Jste nevypila jen sklenku Bohemky, ale celou láhev, ne? Demonstrace není žádné zlo ani agrese, ale demokratický projev názoru!“ přidal se další „A proč ses demokraticky neprojevoval roky předtím, zlato?“ zajímalo Brožovou.

Herečka se na některé komentáře nejprve pokoušela poctivě reagovat, bylo jich ale tolik, že to nakonec vzdala. „Vy chudí duchem a zamindrákovaní útočníci, nevíte nic o mém soukromí, znáte mě jen z bulváru, který hltáte, abyste se ze své nudy odreagovali. Musíte mít velmi smutny život, když tak sprostě na mě útočíte za slova, která jste nepochopili. Tak aspoň chvíle uspokojení vašimi útoky na známého člověka? Je mi vás lito. ...a což takhle vložit vaši fb energii do nějaké charity..pomoci seniorům..nemocným dětem nebo zvířatům...teď chápete, o čem mluvím?...asi ne,“ zkritizovala diskutující Brožová.

Ani pak ale kritika neutichla. „Paní Kateřino, mě by zajímalo,jestli jste tak hloupá, naivní nebo tak prohnaná. Ještě se ráda svlékáte, jak jste inzerovala na billboardech? Nebo vyhlížíte zase nějakého rudého zazobance?Ti, kteří demonstrují, mají na rozdíl od vás opravdu zájem o zachování demokracie,“ vzkázal jí jeden z uživatelů.

Další její slova parafrázoval. „Zmanipulovaní agresivní hajzlíci to jsou, co chodí na demonstrace, zatímco krtci dřou a dřou do úmoru ve dne v noci, slepí poctiví dělníci, podzemní proletariát našich luhů, hrabě, kope, maká, aby vyrobil tisíce krtičinců, kterými ozdobí naši přenádhernou zemi, po které se můžeš prohánět úžasným pendolinem, usrkávat Bohemku a tetelit se blahem z toho, že začíná jaro, bude se provozovat láska, na světě je krásně a ti krtci Kateřině Brožové někoho připomínají, ale ona neřekne koho, protože na to buď sama nepřišla, nebo to je hádanka, kterou má čtenář rozlousknout. Při troše snahy se ten post pochopit dá a svědčí o tom, že Kateřina Brožová je křehká romantická duše, která to s lidmi i zvířátky myslí dobře a chce udělat celý svět šťastným svým vlastním způsobem, je sice malinko víc hloupá, nahrazuje to však upřímností ve sdílení svých myšlenek a ve svém výlevu dobroty a míru si vůbec neuvědomuje, že je vedle jak ta jedle s názorem, že účastníci demonstrací jsou agresoři. Ve stručnosti to vidím takto jednoduše,“ napsal jeden z diskutujících.

„Prosím, nechte paní Kateřinu být, nebo pod to Pendolíno skočí..“ vysmál se Brožové další uživatel „Tak ta má dost!!! Blond a dobrej matroš,“ přidal se další. Jiní také naznačovali, že Brožová neviděla krtince, ale hromady exkrementů, které chrlí její partner a šéf TV Barrandov Jaromír Soukup.  „Kdyby Jaromír Soukup nešířil nenávist proti ČT, Merkel, TOP09... bylo by tu lépe,“ napsal další naštvaný diskutující. „Kačenko, a tluče Vás Soukup hodně? Protože pak by se to dalo pochopit, že jste obětí domácího násilí..“ přisadil si jiný uživatel.

Našli se ale i tací, kteří se herečky zastali. „Někdy je lepší si svoje pocity nechat pro sebe a ne je veřejně filtrovat, jak můžete vidět, někteří lidi jsou prostě hovada a musí to vtipně až někdy debilně komentovat. Jinak já Vám fandím,“ vzkázal herečce její fanoušek „Michale, mé pocity byly určeny těm, kteří mají pocity jako já.. Lidem vlídným a chápavým. Ti, co vidí rudy hadr a potřebují se někde vybít, toho zneužili. A ti, co ten vzkaz přečetli tak, jak byl myšlen, vědí své..jinak díky,“ odpověděla mu Brožová.

Tohoto jejího příspěvku se ale opět někteří chytili a využili ho k dalšímu úroku. „Zkusme si definovat skupinu lidí, kteří se cítí jako Vy - jsou to lidé jezdící Pendolinem a popíjející sekt nebo lidé s exekucemi a rozpadající se střechou nad hlavou? Vy se cítíte dobře? Koho jste tím oslovila? Voliče SPD? Kolegy z televize? Opravdu by mě zajímala odpověď, ale upřímně Vám přeji, abyste odpovídat přestala,“ vzkázala jí uživatelka. „A vám upřimně přeji, pokud melete na svém profilu o energii, abyste se nepřidávala k té negativní a nepodněcovala k další agresi,“ odvětila herečka.

Celou diskuzi pak ukončila Brožová novým statusem. „Nevážení diskutující, kteří využíváte prostor pod mou zprávou z pendolina ke svým agresivním a urážlivým verbálním zvratkům, najděte si jinou platformu a odsud vypadněte. Máte-li připomínku k panu Soukupovi, obraťte se na něj a jeho televizi, kterou vlastní a ovládá on,“ vzkázala kritikům.

Témata: Kateřina Brožová