Jiří Krampol odhalil soukromí: Tajné místo věnované zesnulé Hance!

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2021 14:34

Jiří Krampol v loňském roce ovdověl, na svou manželku pochopitelně v dobrém vzpomíná. Jasně se to ukázalo díky jeho účinkování ve videoklipu, kde se objevilo tajné místo věnované zesnulé Hance.

V jeho případě ani tak nejde o koronavirovou pandemii, proč nebude Jiří Krampol vzpomínat na uplynulý rok 2020 v dobrém. V létě totiž náhle zemřela jeho manželka Hanka (†59), která se dlouhodobě potýkala se zdravotními problémy.

Oblíbený bavič se poté vrhl do práce, kde chtěl přijít na jiné myšlenky. Jenže ani tam se nyní nevyhnul vzpomínkám na zesnulou ženu, to když se rozhodl účinkovat ve videoklipu hudební formace Duo Jamaha.

Podle informací webu ahaonline.cz na záběrech známý herec vzpomíná na léta, která strávil po boku manželky Hanky. Díky natáčení pak vyšlo najevo, že v obýváku má pomyslný oltář ve formě velké zarámované fotografie.

Krampol tak dostal možnost uctít její památku dílem, které tady zůstane i po jeho odchodu. On ale doufá, že tu s námi ještě nějaký čas bude, nedávno ostatně podstoupil očkování proti koronaviru.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová