Uctít památku Věry Špinarové přišli kolegové z branže! Na zpěvačku zavzpomínal Nohavica i Csáková

Věra Špinarová 10

Autor: stars24.cz

28. března 2018 9:37

Poslední nedokončený koncert, na kterém Věra Špinarová zkolabovala, dokončili její kolegové z branže. Poctili tak památku této neobyčejné zpěvačky a zároveň i fanoušky, kteří v osudný den vystoupení nemohli vidět do konce.

Věra Špinarová, na svém posledním koncertě v Čáslavi 23. března, zazpívala dvě skladby a poté zkolabovala. Díky rychlému zásahu lékařů se ji podařilo stabilizovat, bohužel čtyři dny na to zemřela. Nedávno tomu byl přesně rok, co odešla majitelka nenapodobitelného hlasu.

Koncert organizoval její syn Adam Pavlík v Ostravar Aréně. Písně Věry pak zpívali její kolegové z branže, jako například Jitka Zlenková, Petra Janů, Petr Bende, Heidi Janků, Ilona Csáková, Jaromír Nohavica nebo Markéta Konvičková. "Jelikož byl náš poslední koncert v Čáslavi ukončen po dvou písních, považuji za nutné, abychom jej dohráli až do konce a to podle stejného play listu," uvedl ČTK syn Špinarové.

Zpěváci se střídali a každý zazpíval tři skladby z repertoáru Věry Špinarové, která měla nezapomenutelný a silný hlas. Připomněli tím její památku a také i fanoušci, kteří v publiku zpívali spolu s nimi oblíbené hity.

Témata: Věra Špinarová Jaromír Nohavica Ilona Csáková Heidi Janků Petra Janů