Těžká z filmu V síti: Proč veřejně přiznala polyamorii? Obsáhlé vysvětlení!

Tereza Těžká praktikuje polyamorii. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. března 2021 16:22

Už před časem jsme vás informovali, že Tereza Těžká a její manžel žijí v polyamorii. Znamená to, že udržují více vztahů. Herečka známá z dokumentárního filmu V síti nyní vysvětlila, proč se rozhodla jít s pravdou ven.

Tereza Těžká na úvod sdělila fanouškům, že s manželem jsou sice už osm let, ale od začátku jde o polyamorní vztah. „Dříve jsme měli další vztahy spíše vedlejší a ten náš byl hlavní. To se ale za poslední rok výrazně změnilo,“ napsala na úvod s tím, že nyní se vztahy dost vyrovnaly.

„Kdybych byla jenom s Aniou, nebo jenom s Petrem, o tom vztahu bych mluvila, sdílela bych fotky, kdyby chtěli, chodili bychom spolu na akce… Já ale mám partnery tři. A ke všem svým vztahům chci přistupovat stejně, nechci žádné tajit, nebo nedej bože nějaký vyzdvihovat,“ svěřila se herečka.

Těžká se domnívá, že o polyamorii dříve nemluvila kvůli strachu z nepochopení. „Ale dostala jsem se do bodu, kdy vím, že se nemám za co stydět. Já jenom žiju jinak, vybrala jsem si jiný styl života,“ napsala. Na závěr ale přiznala, že se setkává s kritikou.

„Často se setkávám s reakcemi, kdy lidé nechápou, proč sdílím něco takhle intimního, přijde jim to nenormální nebo úchylné, přijde jim, že by o tom člověk snad ani veřejně mluvit neměl. Ale já s tím prostě nesouhlasím,“ dodala Těžká.

Témata: Tereza Těžká