Jan Kraus: Přišel jsem o většinu práce! A něco se mi změnilo v mozku!

Herec Jan Kraus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. března 2021 12:32 | Aktualizováno: 11. března 2021 22:00

Moderátor Jan Kraus přišel o většinu práce. Jak ale sám přiznává, jeho mozek si na to příliš rychle zvykl a začal se chovat poněkud neobvykle!

Jan Kraus připomněl, že „oslavíme roční výročí karanténního života“. „Strašně rychle mi to uteklo, přestože jsem přišel o většinu práce. Nějak se mi deformuje čas. Mám dnes pochopitelně daleko míň práce, než jsem míval, ale vůbec to tak necítím,“ prozradil moderátor.

Situace se na něm totiž podepsala víc, než by se mohlo zdát. „Tím, jak mám míň práce, se mi něco v mozku změnilo a mám pocit, že jí mám stejně jako dřív,“ popisuje paradoxní situaci bavič. „Mám něco v úterý a ve čtvrtek a už v neděli si říkám, že zase bude úterý. Pak si říkám, jak mám narvaný týden, protože mám i ve čtvrtek něco,“ vysvětluje.

S tím, jak žil ještě nedávno, se to nedá vůbec srovnat. „Dřív jsem přišel pozdě v noci domů a brzy ráno třeba někam jel. A tak to bylo čtyři dny za sebou. Pak jsem si říkal, že bude víkend a a bude to dobrý,“ vzpomíná Kraus na dobu před covidem-19.

„Teď mám víkend víceméně celý týden a říkám si – pozor na ten pátek, tam dopoledne něco mám. A už od středy se dívám do kalendáře, od kolika hodin do kolika to je. A každý den si říkám, že den je zase pryč. A to nic nedělám!“ posteskl si moderátor, který byl zvyklý mít diář plný od rána do večera. 

Témata: Jan Kraus