Reye Korantenga doběhl covid: Očistec kvůli britské mutaci!

Rey Koranteng

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2021 10:10

Televizním divákům a fanouškům už muselo být podezřelé, že se odmlčel právě Rey Koranteng. Vysvětlení nakonec přišlo. A vzhledem k tomu, v jaké době žijeme, není vůbec překvapivé.

Rey Koranteng něco naznačil již ve středečním videu na Instagramu. „Tak si představte, že po roce ta mrcha pandemie nakonec doběhla i mě. Nedá se nic dělat, nenecháme si tím zkazit náladu,“ nechal se slyšet.

Moderátor Novy pak v jejím vysílání v pořadu Život ve hvězdách popsal své strádání. První týden to prý byl očistec. „Neměl jsem problémy s dýcháním, ale měl jsem vysoké teploty,“ svěřil se s tím, že teplot se dosud nezbavil.

Nyní už se podle svých slov cítí mnohem lépe, i když se u něj vyskytly i další symptomy ve formě silného pálení kůže či velkých bolestí zad. Podle všeho je za to zodpovědná britská mutace koronaviru.

Od Korantenga se navíc nakazila manželka, zatímco děti zůstaly ušetřeny. Tvář zpravodajství na Nově přitom vůbec netuší, kde k infekci přišel. „Všechna opatření jsem dodržoval, nosil jsem roušku, nikam jsem nechodil. Byl jsem buď v práci, nebo doma,“ uvedl.

Témata: Rey Koranteng Covid-19 (koronavirus SARS-CoV-2)