Bohuš Matuš plánuje svatbu s Lucinkou: Konat se bude ve významný den!

Bohuš Matuš s Lucinkou 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. března 2021 14:50

Dítě už mají a tak plánují další krok! Zpěvák Bohuš Matuš (47) oznámil, že se svou partnerkou Lucinkou (17) připravují svatbu! Konat by se měla v jeden výjimečný den!

I když nad jejich vztahem mnozí jen kroutili hlavou, oni si z toho nic nedělali. V prosinci se dokonce zpěvákovi Bohuši Matušovi a jeho o třicet let mladší partnerce Lucii narodila dcerka Natálka.

Teď svou lásku chtějí oficiálně zpečetit. Svatba by se měla konat ve významné datum – v den 18. narozenin nevěsty! „Svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny Lucinky,“ prozradil pro extra.cz Matuš.

A protože si chce tento den pořádně užít, doufá, že současná koronavirová situace se do té doby výrazně zlepší. „Pevně doufám, že restrikce pominou a budeme se moci vzít. Snad to půjde. Chci, aby měla Lucinka zážitek na celý život,“ přál by si.

Matuš prozradil, že už mají dokonce vybrané místo! Veselka by se měla konat v Horních Měcholupech. A o komorní akci rozhodně nepůjde – zpěvák by na ní měl rád asi 100 hostů. „Hlavně Lucinka má velkou rodinu, pozvu i svou a pár lidí z branže, prostě svoje nejbližší,“ vysvětluje.

A představu má i o tom, jak by vše mělo probíhat. „Určitě nebude chybět písnička Stín katedrál. Ale nebudu ji zpívat já, už jsem domluvený s kamarádem,“ uvedl Matuš s tím, že na vlastní svatbě příliš zpívat nechce. „A za svědka mi snad půjde František Janeček, už jsem ho o to požádal,“ dodává nastávající ženich.

Témata: Bohuš Matuš svatba