Josef Laufer: Hudbu vystřídalo zlověstné ticho! Jak je na tom?

Josef Laufer 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. března 2021 12:03 | Aktualizováno: 4. března 2021 22:05

Už rok mu všichni drží palce a věří, že se s ním ještě bude možné potkat. Od loňského jara leží Josef Laufer v nemocnici a jeho zdravotní potíže se zatím nepodařilo uspokojivě vyřešit. Co všechno víme?

Začal březen, už je to tedy rok, co byl Josef Laufer hospitalizován kvůli vážným zdravotním problémům. Hudba ho v životě doprovázela na každém kroku, loni na jaře utichla. Nyní naopak zavládlo zlověstné ticho kolem jeho zdravotního stavu.

Poslední informace z konce letošního ledna nehovořily o žádném zvratu k lepšímu, přesto se jednalo o dobrou zprávu. Dcera Ester potvrdila, že její tatínek se dočkal první dávky očkování proti koronaviru.

V současné době jde o naprosto klíčovou věc, která může zpěvákovi zachránit život. Zároveň ale není jasné, jak na tom je celkově. Jisté je jen jedno, lékaři ani blízcí nechtějí nic uspěchat.

Lauferova dcera před Vánoci řekla, že domů by měl případně slavný umělec jít až ve chvíli, kdy to bude pro jeho zdraví dobré. To pochopitelně dokážou posoudit jen kvalifikovaní odborníci.

Témata: Josef Laufer