Karlos Vémola se vrátil k rozchodu s Lelou: Radost ho brzy přešla!

Karlos Vémola a Lela Ceterová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 16:18

Jako na houpačce se v uplynulých měsících vyvíjel vztah Karlose Vémoly a Lely Ceterové. Oblíbený zápasník se nyní v jednom z rozhovorů vrátil k rozchodu, který si později rozmyslel. Zprvu byl ale přesvědčen, že udělal dobře.

Během léta prázdnin se vztah zápasníka Karlose Vémoly s maminkou jeho dcery Lelou Ceterovou rozpadl kvůli údajně nevěře, a to jen pár měsíců poté, co přišlo dítě na svět. Na konci uplynulého roku to dali znovu dohromady a dokonce se zasnoubili.

V těchto dnech snoubenci společně poskytli rozhovor, v němž prozradili, co stálo za jejich loňským rozchodem. Slovence došla trpělivost poté, co se žena známá jako Lulu vyfotila v koupelně zápasníka. Ten dnes tvrdí, že přišla s jedním z jeho kamarádů a jen pořídila zmíněný snímek.

„Nejprve jsem z toho měl paradoxně radost,“ přiznal nyní Vémola dle webu televize CNN Prima News. Následně si ale uvědomil, že bez partnerky si nic neužívá. Naštěstí pro sebe ji ještě dokázal přesvědčit k návratu.

Ulehčené to měl tím, že i ona věřila v jejich společnou budoucnost. „Já jsem ho stále milovala, v podvědomí jsem pořád věděla, že to chci dát do kupy,“ svěřila se.

Témata: Karlos Vémola Lela Ceterová