Jitka Nováčková: Slzy a strach o dítě! Silné zemětřesení ji vyhnalo z domu!

Jitka Nováčková zažila v Řecku silné zemětřesení. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 14:55

Střední Řecko dnes zasáhlo zemětřesení o síle 6,2 stupně. Epicentrum se nacházelo poblíž města Larisy, kde hraje za místní fotbalový klub partner Jitky Nováčkové. Modelka popsala děsivý zážitek na instagramu. Nechyběly u toho slzy.

Jitka Nováčková se fanouškům ozvala poté, co společně s ostatními lidmi opustila dům. „Jsme v pořádku, vyběhli jsme ven, musíme být teď venku, protože 30 kilometrů odtud bylo zemětřesení,“ uvedla na úvod, přičemž zmínila hodnotu ještě o půl stupně vyšší.

Podle vyprávění vítězky České Miss za rok 2011 musí teď být jejich byt vzhůru nohama. „U nás to povalilo skříně, najednou jsme vůbec nevěděli, co se děje. Strašný, strašný zemětřesení to bylo,“ svěřila se kráska, která měla o to větší strach, protože se nedávno stala maminkou dcery Leah.

„Já jsem nevěděla, jestli umřeme, jestli ta budova spadne nebo jestli nás bombardujou nebo co se děje. Takže teď jsme s Leuškou a Timem venku, protože pravděpodobně ještě další (otřesy) přijdou,“ vysvětlila příznivcům.

Nováčková si ve vším spěchu pochopitelně nenasadila ani roušku. „Na masku jsem samozřejmě zapomněla, sice je to povinné, ale já jsem běžela ven s malou jako šílená,“ dodala.

Témata: Jitka Nováčková