Leoš Mareš zveřejnil fotografie ze starých dob! Takhle vypadaly začátky úspěšného moderátora!

Leoš Mareš 12

Autor: Hrušková, stars24.cz

27. března 2018 14:54

Leoš Mareš je bez pochyby jedním z nejpopulárnějších osobností českého showbyznysu. Jeho píle ho dovedla až na vrchol kariéry, který teď prožívá. Jeho cesta však neměla vždy jasný konec a na začátku své životní dráhy se snažil prosadit také jako zpěvák. Na jeho sociální síti se nyní objevily fotografie z jeho začátků a můžete sami porovnat, jak moc se změnil.

Ačkoli se Leoš nepovažuje za zpěváka, jeho pěvecká kariéra byla u lidí velmi oblíbená a stále tomu tak je. Dokazují to jeho vyprodané koncerty, které paradoxně pořádá až teď, kdy se hudbě nevěnuje. V době, kdy nosil extravagantní kožichy, žádný koncert nepořádal a nikdo netuší, proč tomu tak bylo.

Nyní je všechno jinak a moderátor pro své fanoušky uspořádal zatím čtyři koncerty, z nichž dva se budou zanedlouho konat v O2 aréně v Praze. Leoš se už moc těší a na své sociální síti zveřejnil dokonce rýmovaný text s tématem této události, který je spojený se změnou času. „Dneska v noci posouvali zimní čas na letní. Do Areny zbývaj čtyři týdny poslední. O hodinu míň budou spát všichni pracující. Na minutu oko nezamhouří všichni koncert připravující.“

Nadaný Mareš uvádí svoji Ranní show již od roku 1998 a na svém kontě má moderování mnoha jiných významných pořadů. Jeho začátky provázel hudební pořad Eso a následovaly show jako Superstar, Big brother, X Factor a další. V pořadu Československo má talent dokonce usedl  v porotě a sám radil mladým nadějným umělcům.

Témata: Leoš Mareš