Gabriela Soukalová potvrdila: Miminko s přítelem a návrat k dívčímu příjmení!

Gabriela Soukalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. března 2021 12:15

Gabriela Soukalová na fanoušky rozhodně nezanevřela. Většina z nich už to sice nejspíš věděla, přesto velké oznámení zopakovala ještě prostřednictvím instagramového profilu. Co všechno je u ní nového?

Gabriela Soukalová plní stránky médií téměř na denní bázi. V úterý jí poslal vzkaz bývalý manžel, již o den dříve ona sama ve vysílání televize CNN Prima News potvrdila, že s novým partnerem čekají miminko.

Nyní se k těmto životním zvratům vyjádřila také na sociální síti. „Jak už to tak bývá v mém životě, neustále je plný obrovského množství událostí v nepochopitelně krátkém čase,“ konstatovala na instagramu.

Nejprve potvrdila, že už nenosí příjmení svého bývalého muže. „Začala jsem tím, že jsem se vrátila ke svému původnímu příjmení a je ze mě opět Soukačka,“ prozradila někdejší úspěšná biatlonistka. Pak už byla řeč o těhotenství.

„S přítelem čekáme miminko. Vzhledem k tomu, že to pod šaty už moc nešlo ukrýt, tak jsem včera kápla božskou. Máme z toho obrovskou radost nejen my dva s Miloškem, ale celá rodina. Je to úžasný dar a moc si ho vážíme,“ dodala Soukalová.

Témata: Gabriela Soukalová