Dana Morávková brigádu hledat nemusela: Pět let už má „vedlejšák“!

Dana Morávková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. března 2021 16:20

Spousta herců si v době koronavirové pandemie našla jiné zaměstnání, Daně Morávkové ale stačilo pokračovat v rozdělané práci. „Vedlejšák“ má totiž už několik let. Co konkrétně dělá?

V podstatě už rok v kuse není možné hereckou profesi vykonávat tak, jak byli lidé zvyklí. Taková Dana Morávková by se ale neztratila ani v oboru, který toho s herectvím nemá mnoho společného.

Pokud patříte mezi její fanoušky, určitě jste si všimli její slabosti pro kabelky. Podle svých slov je jimi trochu posedlá. „Je to moje láska. A jsem šťastná, že je mohu i navrhovat,“ svěřila se v rozhlasovém pořadu Blízká setkání.

„Na návrhářku si ale nehraji. Načrtnu velmi neuměle svůj nápad, pak přijedu do továrny, kde vybíráme kování, kůži a barvu. Dělám to už pět let a jsem za to moc ráda,“ konstatovala hvězda Ordinace v růžové zahradě.

Rád je i její muž. Zatímco v jiných domácnostech zatěžuje nákup drahých kabelek rodinný rozpočet, u nich to neplatí. „Petr je šťastný, že neutrácím, protože si ji umím sama vymyslet,“ dodala Morávková.

Témata: Dana Morávková