Manipulace, lži, tyranie! Nápadník Bartošové Zdeněk Macura je opět na scéně!

Zdeněk Macura 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. března 2018 9:13

Prezidenta USA Donalda Trumpa opustila šéfka tiskového oddělení Bílého domu Hope Hicksová. Odešla poté, co se Bílý dům zastal poradce Roba Portere nařčeného z domácího násilí. To ale samozvaný bojovník proti násilí na ženách Zdeněk Macura nemohl nechat bez povšimnutí.

Macura na sociálních sítích podotkl, že nejde ojedinělý případ, ale spíše ukázku schopností profesionálních tyranů. "Jsou schopni přes jasné důkazy přesvědčit a získat na svou stranu lidi ( dokonce i příbuzné oběti ), že ti lidé se pak za ně bijí jako lvi, jsou ochotni porušit předpisy a snad i položit vlastní život a tak bohužel sami si pak mohou tím ublížit," varuje Macura.

Přesně toto se tak podle něj stalo šéfce tiskového oddělení. Zřejmě prý natolik podlehla manipulaci tyrana, že dokonce porušila interní předpisy a musela být odejita ze své pozice.

"Zřejmě se ji takto zničila kariéra. A samozřejmě tyran se raduje. Nejenom, že ublížil již dvěma bývalým manželkám, ale nyní se mu podařilo zmanipulovat tuto dámu a ta kvůli němu si zničila kariéru," uvedl v reakci na její prohlášení, v němž se Bílý dům zastal poradce Roba Portere nařčeného z domácího násilí, které vydala Trumpovi za zády.

Podle Macury mají v Bílem domě mají povědomí o domácím násilí, ale chybí jim přednáška o tom, jak fungují triky tyranů, jaké až neuvěřitelné schopnosti mají, jak dokáží získat lidi na svou stranu, že právě oni jsou tou obětí. "Bílý dům měl spíš poslat tuto dámu na přednášku o schopnostech tyranů a nevyhazovat ji, je mi ji až líto, jak dopadla," dodal.

Poté se pochlubil nedávným telefonátem, kdy mu jistá dáma volala, že její známý je týraný svou ženou. "Že ta jeho žena je úplně strašná tyranka, a ona tomu pánovi chce moc pomoci. A když jsem se ji zeptal, co ta údajná tyranka dělá, odpověděla mi: "Ona ho týrá třeba tím, že utekla do azylového domu." Když jsem ji jemně naznačil, že to může být trochu jinak, že do azylového domu utíkají dámy, které se bojí, začala útočit dokonce na mě, no prostě bila se za toho pána jako lev. Úplně ztratila rozum. Přátelé, takto zmanipulovat dokáží profesionální tyrani. Obrací lež v pravdu a pravdu v lež," uzavřel Macura.

Témata: Zdeněk Macura Násilí