Za zmlácení přítelkyně dostal podmínku. Teď se Kocián z Luneticu pochlubil touhle kráskou!

Martin Kocián 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

27. března 2018 9:32

Bývalý člen skupiny Lunetic Martin Kocián je zkrátka potížista. Po svém odchodu z již jmenované skupiny se mu profesně už moc nedařilo, ale slyšíme o něm pořád. Ani loňský rok pro něj nebyl nejlepší, dostal podmínku za napadení své bývalé přítelkyně. Teď to vypadá, že chce svůj život změnit a začal tím nejdůležitějším, novou láskou.

Kocián měl v minulosti problémy s drogami, to byl také důvod rozpadu populární skupiny Lunetic. Nedávno se objevila kolem Kociána další kauza, napadl svoji bývalou partnerku a soud mu udělil podmínku. Konflikt vznikl tím, že se partnerka chtěla rozejít a Martin, zřejmě pod vlivem drog, neunesl tuto skutečnost.

Hodil po ní botu, která ji uhodila do hlavy a aby toho nebylo málo, následovala ještě pořádná nálož facek. Když upadla po útoku na zem, údajně do ní ještě několikrát kopl. Podle Extra.cz dívka skončila v nemocnici se zlomeninou nosu, dvou žeber a krevním výronem pod okem a uchem.

Kocián si z toho vzal ponaučení a nyní má nový vztah, který vypadá, podle fotografie na jeho sociální síti, šťastně. Z komentáře jasně vyplývá, že jsou spolu již rok. Uvidíme tedy, zda se poučil se svých chyb, kterých rozhodně nebylo málo a vezme svůj život pevně do rukou.

Témata: Martin Kocián