Míša Tomešová musela do nemocnice: Mohlo to skončit mnohem hůř!

Míša Tomešová skončila v nemocnici. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. března 2021 8:33

Nemocnice mají momentálně spoustu práce především s koronavirovými pacienty, přibývá tedy lidí s jinými problémy, kteří lékaře nevyhledají, protože nechtějí personál dále zatěžovat. Michaela Tomešová se ale přesvědčila o tom, že to není dobrý nápad.

Michaela Tomešová o sobě tvrdí, že je „ta poslední, kdo by si volal záchranku“. Přesto to musela udělat, když jednoho večera ležela se stupňující se bolestí břicha. „Nic nepomáhalo a přišly kolapsový omdlívací stavy,“ svěřila se.

„Mně bylo blbý si kvůli nějaký pitomý bolesti břicha z přejedení volat rychlou, přece nebudu v týhle době zabírat místo v sanitce někomu, kdo to potřebuje víc. Kór teď když jsou nemocnice přeplňený,“ popsala na instagramu. Manžel byl navíc s dětmi pryč, takže nechtěla otravovat ani jeho.

On to však byl, kdo svou ženu nakonec přesvědčil, aby si záchranku zavolala. Vyšetření ukázala, že jde o akutní zánět slepého střeva v pokročilém stadiu. Herečka proto apeluje na fanoušky, aby nic nepodceňovali.

„Proto vás moc prosím, nepodceňujte jakoukoliv bolest jen proto, že ‚v této době nechci otravovat, už tak toho mají lékaři dost‘. Raději stokrát zbytečně než jednou pozdě,“ dodala Tomešová, která nezapomněla poděkovat personálu nemocnice na Vinohradech.

Témata: Míša Tomešová