Libor Bouček se vžil do kůže politiků: Co by v této kritické situaci udělal?

Libor Bouček 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2021 12:12

Politikům asi nikdo nezávidí, čím se v současnosti zabývají, ale povolání si zvolili sami. Libor Bouček se na sociální síti pokusil fanouškům popsat, jak by se nyní v jejich kůži zachoval on. Jak zní jeho rady?

Libor Bouček sice z pozice moderátora zpravodajské stanice především o dění referuje, ale současná situace si vyžádala jeho vyjádření na instagramovém profilu. Novopečený tatínek totiž podle svých slov neumí neříct nic.

Sám se zkusil vžít do kůže těch, kteří rozhodují. „Být politik ve smyslu definice toho slova, zapomněl bych nyní na nuance a způsoby cesty k blahu národa, ale vzal bych druhého politika, i dalšího svéprávného, po svůj bok a sdělil s nimi ve shodě, že teď není důležitý způsob cesty, ale jen cíl,“ uvedl na sociální síti.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Libor Bouček (@liborboucek)

„Společně bych udělal vše pro dosažení toho cíle bez ohledu na to, kdo v něm bude držet šampaňské,“ konstatoval populární moderátor.

Podle Boučka mají politici v tomto kritickém bodě šanci vyrůst z politika a státníka. „Možná na dlouho poslední. Jedině tak dám na vědomí svému voliči, že země je v ohrožení a mohu očekávat, že k cíli půjde se mnou,“ dodal.

Témata: Libor Bouček