Hanba v rodině! Hvězda filmů pro dospělé Daisy Lee je dcerou političky!

Daisy Lee 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

26. března 2018 15:53

Daisy Lee je začínající hvězda filmů pro dospělé a blogerka. Na svém blogu publikuje zážitky ze zákulisí těchto scén. Co o ní však málo kdo ví je, že její maminka působí v příbramské politice jako místostarostka. Jak se na to tvářila, když zjistila, co dcera dělá?

Lee tvrdí, že je to stejně vina její mámy. Celý život s ní byla nespokojená, a proto se také uchýlila k filmům pro dospělé, kde ji všichni chválí. Dostala se do Spojených států a nyní točí se zahraniční produkcí.

Na tu si ovšem stěžovala ve svém nejnovějším videu, prý chovají neprofesionálně. Také ovšem uvedla, že se bude muset podřídit, protože skončit rozhodně nehodlá a svoji práci miluje.

Mamince Aleně Ženíškové, která je v příbramské politice, se však práce její dcery nelíbí. Zakázala ji styk se zbytkem rodiny a chybí málo, aby dceru úplně vydědila. „Nevycházely jsme spolu, protože jsme obě stejné. Mámě jsem vždy vadila,“ uvedla Daisy pro deník Blesk.

Hvězda filmů pro dospělé prý stejně nemá tolik času na příbuzné. V Americe má práce dost, proto jí už nezbývá prostor na nic jiného. Jednou chce mít vlastní nahrávací společnost. Tak uvidíme, jak se této výstřední dívce bude dařit v tomto odvětví filmografie.

Témata: Daisy Lee