Gabriela Koukalová: Chudák holka, litují biatlonistku! Co jí exmanžel provedl?

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. února 2021 8:40 | Aktualizováno: 26. února 2021 22:10

Gabriela Koukalová se v posledních dnech rozhodla jít s pravdou ven, co se týče okolností konce jejího manželství. Někdejší úspěšnou biatlonistku začínají lidé litovat. Něco málo prozradil také Pavel Novotný.

Gabriela Koukalová už má sice po svém boku nového partnera, stále se ještě nevypořádala s bývalým manželem Petrem. Sama v tomto týdnu serveru blesk.cz prozradila, že ji mimo jiné připravil o peníze či možnost vstupu do jejich domu.

O kauzu se zajímá i bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, který nadále má své zdroje informací. „Chudák ta Gábina Koukalová,“ politoval ji na twitteru poté, co byl podle svých slov „obeznámen s některými skutečnostmi“.

Jen pro představu... Desítky milionů, ne jednotky...

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) February 25, 2021

„Nemáte představu, co jí doopravdy provedl,“ uvedl starosta pražských Řeporyjí, který prý poradil medializaci kauzy v celém rozsahu. Novotný pro představu dodal, že jde o desítky milionů korun.

Sportovní pár už se sice oficiálně rozvedl, ale dál se řeší právě finanční vyrovnání. Zdá se přitom být téměř vyloučeno, že by se dohodli, jak si to představovala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová Pavel Novotný