Bára Basiková se u Krause rozjela: Vypadám teď jako úplná k***a! Beru antidepresiva!

Bára Basiková v Show Jana Krause

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. února 2021 11:38

Zpěvačka Bára Basiková se v Show Jana Krause rozpovídala o tom, co dělá v době, kdy nemůže zpívat a vystupovat. Prozradila mimo jiné, že teď pomáhá v jednom dětském domově!

Jan Kraus si do nejnovějšího dílu pozval zpěvačku Báru Basikovou, o které se v poslední době mluví a píše spíše kvůli jejím kontroverzním názorům na koronavirus. Nejprve se nechala slyšet, že už má dost strachu záměrně šířeného politiky a médii kvůli pandemii. Později například kritizoval zákaz pěveckých vystoupení a veřejně žádala odstoupení ministra kultury Lubomíra Zaorálka.

Sama na podzim s lehčím průběhem covid-19 prodělala, očkování ale odmítá. „Zhroutila jsem se a přišla o práci. I mně zemřeli přátelé, ale mrtví jsou daň za nemoc, očkovat se nedám,“ tvrdí Basiková. Je ale také přesvědčená, že její starší slova o covidu byla často vytržená z kontextu. „„A já jsem z toho vylezla jako úplná kráva,“ postěžovala si.

Bára Basiková také Krausovi přiznala, že už dlouho dobu užívá antidepresiva. Jak ale dodala, není zdaleka jediná. „Myslím, že od loňského jara jejich spotřeba určitě výrazně stoupla,“ rýpnula si. Celkově je prý ale její život šťastný.

„Mám kde bydlet, mám kde spát, jídlo mám taky, jsem celý život zvyklá hrát s kartami, které dostanu. A to by měl asi dělat každý. Jak říkal můj kamarád Petr Muk, ať jsi dole, nebo nahoře, hlavně se z toho nepos*at,“ má jasno zpěvačka.

A protože se teď nemůže věnovat hudbě, vrhla se na psaní knihy. Jednu už na kontě má - Rozhovory s útěkem, které vyšly v roce 1990. Kromě toho ale aktuálně pomáhá v dětském domově, kde podle svých slov dělá „všechno“. „Vytřu podlahu, sklidím nádobí po obědě, ustelu postýlky, pak si hrajeme, zpívám jim písničky,“ prozradila Basiková, které prý děti říkají „teta Bára“. za osvobozující považuje i to, že děti z domova netuší, kdo vlastně je.

Témata: Bára Basiková