Úmrtí v rodině? Osmany Laffita je zdrcen!

Osmany Laffita 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

26. března 2018 12:41

Světový módní návrhář Osmany Laffita utrpěl velkou ztrátu. Jeho milovaný tygr Bagheera bohužel podlehl rakovině, která ho sužovala již delší dobu. Zvíře nechtělo kvůli své nemoci vůbec jíst a před svým odchodem hrozně zhublo.

Laffita je teď zdrcený, svého tygra miloval a staral se o něj přímo královsky. Bohužel nemoc si své oběti nevybírá a tak i toto nádherné zvíře postihla krutá rakovina. Dnes Osmany informoval všechny vzkazem na sociální síti „Spi sladce můj milý.“ Tím bylo všem jasné, že jeho miláček odešel.

Osmany je vyhledávaným módním návrhářem nejen u nás, ale také ve světě. Mezi jeho nejznámější klienty patří například Ivana Trump, Andrea Verešová a další. Jeho původ sahá až do daleké Kuby, kde se narodil. Málo kdo ví, že pracoval také jako redaktor módního časopisu před tím, než se stal jedním z lidí, kteří udávají styl.

Od roku 1987 žije v České republice. O dva roky později už začal navrhovat své modely a postupně se vypracoval až na jednoho z nejlepších. Své kolekce nepředvádí jen u nás, ale také v New Yorku, Paříži, Miami a mnoha dalších městech.

Již několik let je ženatý se svým dlouholetým partnerem, se kterým se společně přihlásil i do pořadu Výměna manželek. Působil také jako módní poradce v pořadu Popelka, kde radil děvčatům se správným výběrem oblečení.

Témata: Osmany Laffita