Kateřina Kristelová se už nehodlá stresovat! Láska je podle ní jediné na čem záleží

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 16

Autor: Hrušková, stars24.cz

27. března 2018 8:53

Kateřina Kristelová se v poslední době stará o zaplnění všech médií. Spolu se svým přítelem Tomášem Řepkou čelí obvinění z poškození jeho bývalé manželky Vlaďky Erbové. Moderátorka však dokazuje všem, že i přes skandály, které se kolem jejího vztahu vyskytují, miluje svého partnera a je to jediné na čem jí záleží.

Kateřina a Tomáš jsou velmi zamilovaní. Nikdo neví, kdo je na vině a může víc za mediální skandály, které se kolem nich v poslední době objevují. Jedno ale všem ukazují dost jasně, že je nic nerozdělí.

Moderátorka na své sociální síti zveřejnila fotografii, kde leží v objetí své lásky a komentář zní: „MILUJU HO. A na čem dalším, by mělo záležet.“ Tím všechny utvrdila v tom, že je bývalý fotbalista její velkou láskou a bude po jeho boku v dobrém i zlém, jak již v minulosti několikrát zmínila.

Spolu s Tomášem zveřejňují také videa, ve kterých si dělají srandu z obvinění a vězení. Erotické inzeráty jeho bývalé manželky Vlaďky Erbové, nechali údajně zveřejnit na internetu právě oni dva. Oba jsou nyní vyšetřováni policií a ta až časem ukáže k jakému závěru se dopátrala. Vlaďka v tom má ale jasno už teď, jak uvedla nedávno deníku Expres, její bývalý manžel neumí ovládat sociální sítě a není technický typ, vše tedy musí být v rukou jeho současné přítelkyně Kristelové.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka