Bára Mottlová: Během pandemie si zkouší další zaměstnání!

Barbora Mottlová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2021 13:03

Umělcům koronavirová pandemie moc nepřeje, což na vlastní kůži pocítila také Barbora Mottlová. Rozhodně si ale nestěžovala, naopak se rozhodla vydat se vlastní cestou. Nyní zkouší už několikáté zaměstnání.

Bára Mottlová je profesí herečka a zpěvačka, jenže práce v těchto oborech v současnosti kvůli platným opatřením není moc. Proto se již v loňském roce rozhodla, že si najde jiné zaměstnání.

Nejprve usedla za kasou v prodejně potravin. V lednovém rozhovoru pro stars24.cz ale prozradila, že uvažuje o profesi realitní makléřky. „Myšlenka se mi tak zalíbila, že už se vesele školím a čeká mě zkouška a certifikace,“ nechala se tehdy slyšet.

Minulý týden na instagramovém profilu prozradila, že už se realitám může věnovat profesionálně. „Včera mi přišlo poštou osvědčení, které vypadá jak vysvědčení,“ pochlubila se.

„Krásný návrat do mladších let, kdy bylo všechno pracování přede mnou. Teď se mi zas otvírají dveře do světa realit a investic. Už jsem tedy osvědčený profík a ohromně mě to baví. Těším se, co mi další dny přinesou,“ vzkázala Mottlová.

Témata: Barbora Mottlová