Marie Růžičková truchlí: Manželka hokejového trenéra přišla o milovanou osobu!

Marie Růžičková s milovanou babičkou

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. února 2021 12:40

Marie Růžičková prožívá smutné chvíle! Manželka hokejového trenéra Vladimíra Růžičky přišla o milovanou babičku Evu. Ještě před pár dny přitom doufala, že se babička uzdraví a vše bude v pořádku!

O tom, že je její devětasedmdesátiletá babička nemocná, se Marie rozpovídala na facebooku už před pár dny. Zveřejnila i několik společných fotografií a videí.

„Teď už si opravdu nepřeji nic jiného než jen více času stráveného s vámi,“ vzkazovala Růžičková svým prarodičům, kteří rozhodně neměli jednoduchý život. Přišli dokonce o tři ze čtyř synů!

„Jste tak silní a přitom už tak slabí. Vždy, když se mi díváte do očí, vidím, jak jediný co vás žene dál, jsem já s malou a váš poslední syn. Nikdy vás nepřestanu obdivovat...tak moc vás miluju,“ nešetřila láskyplnými slovy Marie, která má s manželem Vladimírem dceru Lejlu.

I když ještě před pár dny Růžičková věřila, že se babička uzdraví, nakonec ale bohužel přišla smutná zpráva! „Odešla jsi mi tak rychle. Moje srdce cítí neskutečnou bolest. Byla jsi ten nejlepší člověk na světě. Nikdy na tebe nezapomenu babičko moje milovaná,“ truchlí zdrcená Růžičková.

Témata: Marie Růžičková