Koukalová naletěla? Prodali jí něco úplně jiného, než tvrdili!

Gabriela Koukalová se svým psem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2021 10:56 | Aktualizováno: 23. února 2021 22:02

Gabriela Koukalová má ráda zvířata, rozhodla se tedy pořídit si čtyřnohého domácího mazlíčka. Plemena, o kterém byla řeč při prodeji pejska, se nakonec nedočkala. Přesto se zdá, že nikomu nic nevyčítá.

Gabriele Koukalové se během posledních měsíců obrátil život vzhůru nohama. Má novou práci jako moderátorka televizního pořadu, po rozvodu také přiznala nového partnera ze středočeského partnera.

Do toho si jako milovnice zvířat ještě pořídila pejska, který hned zaujal její fanoušky. Ti však nebyli schopni rozklíčovat, o jaké plemeno se jedná. Nezbylo jim tedy nic jiného, než se někdejší úspěšné biatlonistky zeptat.

Bývalá mistryně světa přiznala, že odpověď také nezná. „Máme něco, co nám prodali jako labradora a o nějakou dobu později jsme začali postupně zjišťovat, že to s ním nemá určitě vůbec nic společného,“ konstatovala.

„Vlastně jsme ještě neidentifikovali, co je to za směs. Máme jí ale rádi, i když mám o metr delší ruku, protože táhne jako býk a je to totální šílenec,“ dodala Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová