Děsivá náhoda? Před rokem odešla Věra Špinarová, dnes pohřbívají další blízkou osobu!

Věra Špinarová 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

26. března 2018 11:45

Dnes je to přesně rok, co odešla jedna z nejlepších zpěvaček české hudební scény Věra Špinarová. Její syn však zažívá další ránu. V den jejího výročí má pohřeb i další z jeho blízkých.

Jen před pár dny prohrál svůj boj se zákeřnou nemocí, člen kapely Věry Špinarové, Ludvík Černý. Ten byl nejen doprovodným hudebníkem zpěvačky, ale také dlouholetým rodinným přítelem a se synem Věry si byli hodně blízcí. „Jsem takovým nečekaným a předčasným skonem Ludvíka hluboce zarmoucen! Když jsem se o něm dozvěděl, oněměl jsem. To, že rozloučení probíhá ve stejný den, co vloni zemřela maminka, je pro mě dvojitou bolestí,“ uvedl deníku Aha syn zpěvačky Adam Pavlík.

Loučení pro Adama bude o to těžší, že Ludvíka pochovají na stejném hřbitově, kde se přesně před rokem loučil i se svojí maminkou. „Chystám se s Ludvíkem rozloučit, chci to stihnout, i když máme právě ten den zkoušku před vzpomínkovým koncertem, který se koná v úterý od sedmi hodin v ostravské Ostravar Aréně. A vzpomeneme na něm i na Ludvíka,“ dodal Pavlík.

Věra Špinarová zemřela minulý rok po čtyřech dnech v kómatu. Do nemocnice byla převezena poté, co zkolabovala při vystoupení v Čáslavi. Legendu české hudební scény se záchranářům podařilo oživit, bohužel z umělého spánku se již neprobudila.

Témata: Věra Špinarová