Nekončící nenávist! Pohnula žlučí Hůlkovi i Brožové, teď se proti produkční otočili i tvůrci!

Daniel Hůlka 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

26. března 2018 14:50

Nedávno jsme vás informovali o ukončení muzikálu Robinson, který od začátku přinášel jen samé spory. Tím to ale nekončí, producentka Ema Krahulíková naštvala spoustu lidí, když vyhlásila bankrot a to jen pár dní před premiérou. K rozzlobeným divákům a hercům se přidávají i tvůrci, kteří tvrdí, že do úplného konce neměl nikdo tušení, jak celý projekt dopadne.

Producentka projektu se zachovala ke všem stranám, jak nejhůř mohla. Nejen, že nikdo neuvidí své peníze, ale také nikomu neřekla, že jsou komplikace. Fakt, že muzikál končí oznámila jen pár dní před premiérou a to všechny pořádně rozhořčilo.

Diváci, herci ani tvůrci projektu již neuvidí od Krahulíkové ani korunu. Z peněz, které zaplatili diváci za předprodej vstupenek, uhradila dluhy jiné, tudíž nemá ani korunu. „Dluží peníze už z minulých projektů a tentokrát se jí to nabalilo od začátku. Nezaplatila za kostýmy, za výtvarné práce, divadlu za představení. Zkrátka od A až do Z,“ svěřil deníku Expres jejich zdroj, jeho výpověď pak potvrdili i ostatní tvůrci, například scénárista Ivan Hubač nebo autor huby Zdeněk Hrubý.

„Paní Krahulíkovou dohnaly dluhy. Byli jsme přitom několikrát ujišťováni, že muzikál bude. Bohužel nám pár dní před premiérou bylo řečeno, že má v divadle stopku,“ uvedl Hubač. Hrozné je, že celou dobu všem tvrdila, že je vše v naprostém pořádku, a že premiéra bude v slíbeném datu. „Vždy když jsem se jí zeptal, zda nepotřebuje s něčím pomoci a jestli nemohu ještě nějak přiložit ruku k dílu, bylo mi tvrdě řečeno, ať od toho dám ruce pryč, že je vše v běhu,“ uvedl autor hudby, kterého celá věc šokovala. Na projektu všichni strávili mnoho času, jak herci, tak tvůrci a tohle byla čára přes rozpočet pro každého z nich.

Témata: Daniel Hůlka Miroslav Etzler Kateřina Brožová