Nela Boudová nahá v ledové řece: Je tohle vůbec legální?

Nela Boudová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. února 2021 14:57

Herečka Nela Boudová (53) patří k těm, kteří se pravidelně otužují. Do ledové vody se nebojí vlézt ani úplně nahá! Její poslední fotka ale pořádně rozdráždila fanoušky na sociálních sítích!

Otužování je dnes nejen mezi známými osobnostmi populární trend. Kdo nezveřejnil fotku z ledové vody, jako by snad ani nebyl! A to si dobře uvědomuje i herečka Nela Boudová, která se otužuje pravidelně. Naposledy zveřejnila fotografii, na které plave v řece na Evu!

„Vím, že jsme s těma fotkama z otužování už dost nudný... až otevřou restaurace, bary, kavárny tak možná budu fotit i jídlo, které jsem nikdy fotit nechtěla,“ směje se herečka na instagramu. Někteří z jejích slov měli pocit, že si až moc stěžuje na současnou situaci. „Nejsem si vědoma toho že bych někde naříkala…“ nesouhlasí Boudová.

„Nemám tohle generalizování ráda, já žiju velmi dobře, ale mnoho mých kolegů ne. někteří už mají velké existenční problémy a někteří pracuji jinde, kde se dá. A ano, těším se na to, až restaurace a bary otevřou a to nejsem žádný vymetač baru ani restaurací.. A opravdu na tom nevidím nic špatného, že se těším,“ dodala herečka.

Fanoušky její snímek z vody pořádně rozpálil! „Chtělo by to neschovávat to tvoje ďábelský sexy tělo, vystoupit z vody nahá jako Nymfa a potěšit naši chlapskou mysl...“ navrhl jí jeden z followerů. Boudová mu ale poradila, aby si raději pořídil pánský časopis. „Vy jste jedna z nejkrásnějších žen, které znám!! Teda vlastně osobně neznám, ale víte jak,“ přidal se další obdivovatel.

Jiní ale projevili vážné obavy. „Je vůbec legální lézt nahý do Vltavy? Všichni slavní jsou tam nazí. Pamatuji případ, že v Brněnské přehradě byla nahá žena a někdo na ní volal příslušníky a dostalo se to i do zpráv,“ zajímala se jedna z diskutujících.

Další varovala před zdravotními problémy. „Otužilci mají často těžký průběh Covidu...“ zdůraznila jedna z fanynek herečky. Boudová ji ale uklidnila. „Já ho měla lehký,“ odpověděla jí.

Témata: Nela Boudová otužilci