Pád fotbalové hvězdy Řepky? Kdysi velká hvězda, teď se vedle Kristelové propadá na dno!

Drsňák Tomáš Řepka 12

Autor: Hrušková, stars24.cz

26. března 2018 8:59 | Aktualizováno: 26. března 2018 19:01

Tomáš Řepka býval kdysi bezpochyby jednou z největších fotbalových hvězd. Měl úspěch nejen u nás, ale i v zahraničí. Nyní je ale všechno jinak. Tomáše znají nyní všichni už jenom jako přítele Kateřiny Kristelové a toho, kdo údajně rozeslal erotické inzeráty své bývalé ženy. Proč tomu tak je? Co se stalo se špičkovým hráčem?

Tomáš Řepka byl u nás jistě nejkontroverznějším hráčem historie fotbalu. Jeho agresivní a sprosté výstupy znal každý fanoušek této hry. Řepkovy úspěchy byly nezapomenutelné, a když ukončoval svoji kariéru všichni brečeli, protože věděli, že už to nebude takové jako dřív.

Dnes je tomu ovšem jinak. Když hledáte tuto bývalou hvězdu na internetu, nenajdete oslavné články jeho úspěchů, ale jen mediální skandály spojené s jeho současnou přítelkyní a bývalou ženou. Platí v tomhle případě přísloví, že za vším je žena?

Zůstává otázkou, zda je tohle opravdu konec, jaký si zaslouží fotbalová legenda. Dluhy, mediální skandály, nezaplacené alimenty a na krku policii. Podle deníku Expres jsou důvodem nejspíše jeho životní partnerky, které si z kdysi úspěšného muže, dělají loutku a přes Tomáše si vyřizují své účty.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová Kateřina Kristelová