Ladislav Frej: Samé nesmírně smutné zprávy!

Ladislav Frej 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2021 18:10

Ladislav Frej neprožívá právě nejšťastnější měsíce svého života. Ne, nejde o to, že herecké profesi se momentálně není tak úplně možné věnovat. Herce trápí především odchody známých osob i tvorů.

Ladislav Frej se v loňském roce musel vyrovnat se smrtí partnerky Gábiny, zbyla mu alespoň fenka Julča, kterou si pořídil ještě s manželkou Věrou Galatíkovou. Radost mu nakonec dělala přes 13 let.

Podle informací webu ahaonline.cz však známý herec se svým mazlíčkem musel před několika dny za veterinářem. Kvůli poškození mozku a problematice případné léčby se po dohodě s doktorem rozhodli přistoupit k eutanazii.

Freje navíc jistě musela zasáhnout i nedávná zpráva o smrti jeho vážené kolegyně Hany Maciuchové. Na jevišti vinohradského divadla se spolu dlouhá léta pravidelně potkávali.

Spolupráci si nemohl vynachválit. „Vždycky se nám na jevišti zadařilo. Hanka byla skvělá partnerka, která na sebe dala dopustit, což je mi nesmírně sympatické, a proto dovedla zahrát cokoliv,“ řekl nedávno Týdeníku Rozhlas.

Témata: Ladislav Frej