Libor Bouček přiznal: Moderátora v sobě nezapřel ani u porodu!

Libor Bouček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2021 11:51

Libor Bouček má za sebou jeden z nejdůležitějších okamžiků svého života, stal se totiž otcem chlapce Alberta. Známý moderátor popsal, jak se choval u porodu. Nikoho asi jeho slova nepřekvapí.

Libor Bouček se v tomto týdnu konečně dočkal vysněného potomka, kterého přivedla na svět jeho žena Gabriela. Dlouze se o tom rozepsal již na sociální síti, avšak jeho kolegové ze stanice CNN Prima News chtěli vědět víc.

Moderátor se sice ošíval, že to popsat nemůže, nakonec však přiznal, že ani při narození syna nezapřel svou profesi. „Já jsem to i trošku moderoval, protože jsem zbytečně mluvil, zbytečně jsem se ptal na otázky, které jsou nemístné,“ prozradil pořadu ShowTime.

„Ale tak se živím, a to se nedá vypnout,“ konstatoval hrdý tatínek, který je znám svým názorem, že moderovat se dá prakticky cokoliv. Sám si ostatně leccos vyzkoušel.

Bouček byl u porodu přítomen za dodržení přísných hygienických opatření, musel mít přes ústa respirátor. „Málem jsem se udusil, protože já mám jen podporovat to dýchání, ale já jsem dýchal taky,“ dodal.

Témata: Libor Bouček