Dominika Gottová: Zánět, vysoký tlak a kila navíc! Dělá s tím něco?

Dominika Gottová se šekem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. února 2021 8:48

Dominika Gottová se nám před pár dny ztratila z dohledu, jelikož odcestovala do zahraničí, kde bude mít větší klid. Možná jí to i prospěje, protože v poslední době se nezdála být zrovna ve formě.

Dominika Gottová se v těchto dnech vydala do Finska, kde už v minulosti dlouhá léta žila. Už předtím si ale nešlo nevšimnout jejího nynějšího vzhledu. V souvislosti s tím se objevily spekulace o zdravotních potížích.

Sama nejstarší dcera legendárního zpěváka se rozhodla nic netajit a šla s pravdou ven. „Našli mi zánět žaludku, takže na to beru léky. A navíc mám velmi vysoký tlak, takže i na to mi doktorka předepsala léky,“ svěřila se pořadu Život ve hvězdách.

Gottová doplnila, že má ještě dýchací potíže spojené s astmatem a kašlem. Za nepříjemné považuje především to, že musí brát velké množství léků.

Za viditelnou změnou ale nejsou jen zdravotní problémy. „Trošku jsem přibrala, protože hodně sedím a na procházky v zimě moc nechodím. Takže přibírám na kilech a chybí mi pohyb. A hodně, hodně jsem jedla,“ dodala.

Témata: Dominika Gottová