Daniel Landa: Proč chtěl mluvit s Babišem? O sebe mu nešlo!

Daniel Landa 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2021 10:44

Daniel Landa je v posledních týdnech hodně vidět díky tomu, jak hlasitě projevuje své názory na postup vlády v boji s koronavirem. Dokonce měl slíbenou schůzku s premiérem, na kterou ale nedošlo.

Daniel Landa zažil během tohoto týdne velké rozčarování kvůli přístupu politiků. Jak vás stars24.cz informoval, sice mu bylo slíbeno jednání s premiérem Andrejem Babišem (ANO), to ale bylo na poslední chvíli zrušeno.

Zpěvák už dříve uvedl, že ani tak nešlo o něj a jeho vlastní možnost mluvit s předsedou vlády. „Rád bych upřesnil informaci, kterou média poněkud nešťastně uchopila,“ napsal na facebookovém profilu s tím, že prostor chtěl poskytnout jím respektovaným odborníkům.

„Za sebe jsem využil všech svých možností, abych toto setkání zprostředkoval a vládě i veřejnosti nabídl jiný pohled na věc a její řešení. Potom to bude hlavně na té veřejnosti, potažmo na té vládě samozřejmě. Hoří v týlu a hoří i horizont, s tím je třeba něco udělat,“ dodal.

S premiérem však nakonec nemluvili ani experti. Landa tak své desatero doporučení pro návrat z covidové krize musel komunikovat prostřednictvím sociálních sítí.

Témata: Daniel Landa